Evde mob paspas yapımı (anlatımlı)

mob paspas yapımı
Selam… Sizleri bilmem ama ben yerleri mob paspası ile silmeyi çok seviyorum. Her şeyi çok güzel topluyor. Üstelik temizlik yapma sürem daha da kısalıyor. Yalnız kullananlar bilir. Hiç ucuz bir ürün değil yedek paspaslar. Üstelik alıp memnun kalmadıklarımız da oluyor. Ben de dedim ki bir deneyeyim yapmayı. Evdeki eski bezimle denedim. Sizce olmuş mu? Bence oldu.


Bu eski paspasım. Memnunmuyum hayır çok sert sıkmaya sıkamıyorum ve yerler ıslağa yakın siliniyor. Kendisi benim modelliğimi yaptı


Bu bezlerin adını bilmiyorum ama ben 1 liraya almıştım 2-3 yıl önce. Çok kullanışlıydı. Kumaşımı ikiye katladım ve eski mobumu üzerine koydum. Fark ettiyseniz benim paspasım sivri köşeli. Sadece ufak kulaklar yaptım. Bu da yine evde bulunan sentetik bir ürün. Astar olarak kullanıyorum genelde.


Bu da üst kapak kısmı olacak. Bu kumaşı da 2 kat kullanıyorum. Tam ortalamaya çalıştım sonuçta verev kesilecek aynı anda 2 parçayı elde etmiş olacağım.

İşte aynen böyle kestim. Tabii sizinki düzse daha da kolay. Kumaşı 2’ye katlayıp direk ortadan kesin. Tam ortalayamamışım  Bi şekilde üstüne yerleştiriyorum kontrol etmek için. Düz kısımlar iç tarafta olacak verevler dışa bakaçak. Öncelikle iç kısımda kalacak üst parçayı katlayıp bir dikiş dikiyoruz. Sonra da tekrar paspasımıza iğneliyor ve 1 kat katlayarak etrafından zigzag geçiyoruz.


İşte bu da bitmiş hali. Şu anda bunu yapalı bayağı oldu ve çok ama çok memnunum. Sadece şayet siz yapacaksanız altına kullanacağınız beziniz inceyse benimki gibi 3 hatta 4 kat kullanabilirisiniz. Elinize alıp sıkma gücünüzü dener ve ona göre yaparsınız. İnşallah yeterli olur açıklamalar. Daha fazlasını görmek isterseniz beklerim...


Exit mobile version