Ahşap boyama magnetler

Ahşap boyama magnetler
Bu düşünce içinde mahalle marangozuna gidiyorsunuz. Dükkanda hurda halinde bir mdf parçası buluyorsunuz. Esnafla aranızı iyi tutmanın faydaları, ne o parça için ne de istediğin ölçülerde kesim için ücret ödemiyorsunuz.
Çünkü sadece ne yapacağınızı anlattığınız anda yüzünde tebessüm oluşan insanların ülkesinde yaşıyoruz. İnanır mısınız bilmem ama yapmak istediğim şeyi anlatmaya başladığım anda esnafın mutluluğunu görseniz ve bunun bir parçası olmak için elllerinden geleni yapmalarını… Yaşadığımız ülkede bir çok esnafın AVM ve büyük firmalar yüzünden kepenk kapattığını gördükçe içinizden lanetler ediyorsunuz. Onlardan alışveriş yapmaya başladığınız anda hem daha ucuza hem de daha kaliteli ürünlere sahip oluyorsunuz. Edinmiş olduğunuz dostluklar da bilin ki bir ömür boyu sürüyor. Düşünsenize yıllar önceden her şeyimizi tanıdık esnaftan yaparken, şimdilerde tanıdıkla iş yapmayı bırakın, selam vermekten korkar olduk. Eee belki de bugünkü hallerimizi bile arar olacağız…
Tahta parçalarımızı edindikten sonra üzerlerine resim yapma yeteniğinizin varlığı kadar kendinizi katıyorsunuz. Arka kısımlarına küçük mıknatıslar koymayı unutmayın yoksa bir yerlere yapıştıramazsınız. Yazıyı yazarken aslında biraz daha büyük ölçülerde kestirip neden bardak altlığı da tasarlamamışım diye içerledim kendime. Eeee artık onu da bir sonraki çalışmalara diyelim.


Exit mobile version