ByDG sonbahar yarışması (2)- magnetlere devam;)

buzdolabı için notluk
buzdolabı için notluk

sonbahar yarışması için ilk çalışmamı yaparken bu fikir de vardı aklımda ama diğeri daha çok sonbaharı çağrıştırdığı için ilk onunla katıldım..benim favorim hala yapraklı olan ama bu çalışmamın bir artısı var; bulut kağıt cebi bir sürü kağıdı toparlıyor;)NOT: etiketleri yazarken aklıma geldi.. şimdi ben bunlara ne demem gerekiyor? magnet ingilizce, buzdolabı süsü deseeem sadece süs değil işlevsel birşey…başka türkçe karşılığı var mı bulamadım. buzdolabı notluğu? hmm neyse belki bir isim bulunur:)


keçe şemsiye- kalem cebi

nedense bizim evde kalem lazım olunca hepsi bir anda yok olur:) ben de sinir olurum.. bu keçe şemsiyeye sadece 1 kalem sığıyor, ağaca 2-3 kalem rahatlıkla sığıyordu..


sevimli damlalarım;)

yapımını blogumda detaylı anlatacağım (gerçi fotolardan anlaşılıyor ) damlaları açık mavi damla biraz belirgin görünsün diye lacivert derinin üzerine silikonla yapıştırdım. yüzlerini önce işlemeyi düşündüm sonra cd kalemi ile çizdim, daha pratik oldu

bizim ailenin fotoları için daha çooook damlacığa ihtiyacım olacak :)))


2 çalışmayı karıştırdım:D

foto çekerken dayanamadım ilk çalışmamdaki yaprakları da döktüm şemsiyenin altına;) biraz abartı oldu tabi:Dbu kompozisyonlu magnet yapımı çok hoşuma gitti, birkaç projem daha var ama onlar sonbahar temalı değil. başka bahara artık:)))yazılarımı tutmaya layık gören herkese tekrar teşekkür ederim..


Exit mobile version