“ev” yapımı cv..

merhabalar..öncelikle ilk yazımı yolluyor olmanın heyecanıyla yapabileceğim dalgınlıkları şimdiden maruz görmenizi rica ediyorum..daha önce sitede gördüğüm fakat arayıp arayıp bir türlü bulamadığım bir yazının yönlendirdiği şu linkteki modelden yola çıkarak böyle

kutu ev
kutu ev

bir “portfolyo kit”i hazırladım..örnektekinden farklı olarak, kutunun daha sağlam olması için kumaşların arasına 1mm’lik maket kartonu yerleştirdim ve çatının önde duvarla birleştiği kenarına cırt cırt yapıştırdım..


evin içi

içindeki aksesuarların çoğunu fimodan yaptım. monitörü fimoyla yaptıktan sonra lcd ekran görünümü için ışık filtresi kullandım ama fırın kağıdı da olur diye tahmin ediyorum. kamera ve ışık ayaklarını da kürdanları fimoyla kaplayarak hallettim..


evin içi

masayı maket kartonundan, ahşap efektli boyayla boyayarak, panoyu da mantar panonun etrafına maket kartonu yapıştırarak yaptım.


evin içi

minder için arasına pamuk koyduğum bir kumaşı kutunun tabanına diktim, greenbox için de yeşil polar kullandım. cd’nin durduğu platformu, ozalitçilere bastırdığım cd sticker grafiğinin boyutuna göre 5 ve 2 mm’lik maket kartonlarını birleştirerek yaptım. 5 mm’lik kartona, sticker’ı çıkartmadan kare olarak yapıştırdım, 2 mm’lik kartonun da içini cd sığacak şekilde kesip üzerine sticker’ın cd’ye yapışmayacak kısmını yapıştırdım, etrafını da evde kullandığım kumaşla kapladım.. cd’ye de kendi stcikerını ekleyip yerleştirdim.


evin içi

kapağa/çatının iç yüzüne mavi el bezi yapıştırdım. beyaz kumaşa bastırdığım cv bilgilerimi de bulut şeklinde kesip ralarına pamuk sıkıştırarak parça parça gökyüzüne diktim.


cv bulutu

cv detay

2 gün uğraştıktan sonra böyle bir portfolyom oldu ama hangi animasyon stüdyosuna göndermeye kıyabilirim bilemiyorum.:)


portfolyo evi

Exit mobile version