Metal Üzerine Yazı Yazma / Teneke Saksı Süsleme / Güzel Yazı / Mandala | 10marifet

edding kalemleri ile saksı boyama fikirleri

edding 751 ile teneke saksılar boyamak nasıl fikir? Hazır bahar vakti bahçeler balkonlar da şenleniyorken, sıradan saksıları ya da hatta konserve kutularını renklendirmek, kişiselleştirmek için harika bir zaman.

Saksı süsleme fikirleri

Elinizde standart teneke saksılardan var mı? Varsa onları kullanacağız. Yoksa, konserve kutularına yöneleceğiz. Ama önce bir ön boyama yapmamız gerekecek. Bunun için isterseniz su bazlı akrilik boya ile birkaç kat boyama yapabilirsiniz, isterseniz de edding’in sprey boyalarından kullanabilirsiniz. Solumamaya dikkat ederek, mümkünse açık havada yapabileceğiniz bu boyama mükemmel bir ön hazırlık olacak. Biz bu kez düz renkli standart teneke saksılar kullandık. Bunları çok ucuza görünce kaçırmıyoruz. Nasılsa sonradan edding kalemlerimiz ile güzelce boyayıp birkaç seviye yuları çıkarabileceğimizi biliyoruz. Şimdi de öyle oldu.

Videomuzda göreceğiniz gibi, gri renkli teneke saksımızın üzerine mandala deseni uyguladık. Eflatun renkli ikili saksımıza ise cici bir yazı yazmaya ve minik yapraklarla süslemeye karar verdik. Fikirleri aynen uygulamak serbest

Beğendiniz mi? Yorumlarınızı duymak çok isteriz.


Exit mobile version