Eski sepetlere estetik operasyon

SelamEski sepetleriniz için bir estetik operasyon önerisine ne dersiniz ?Aşağıda görmüş olduğunuz bu sıradan sepeti hayata dödürmek için yapmamız gerekenler nelerdir, buyrun hep birlikte inceleyelim.

-Önce sepetimizi temizliyoruz, gerekiyorsa onarıyoruz.-Sepetimiz verniksizse akrilik boyayla boyayabiliriz. Ama eğer önceden boyanmış, verniklenmiş bir sepetse akrilik boya üzerinde durmaz.Bu nedenle balkon demiri , bahçe kapısı vs. boyanan yağlı boyalar bu iş için daha kullanışlı olabilir.-Boyama işleminden sonra önceden boyadığımız papatyaları da sepetimize yapıştırıp işlemimizi tamamlıyoruz.

-Eğer sepetimizi mutfakta kullanacaksak yat verniği ile çok güzel vernikliyoruz.Ben bu sepeti kaç senedir kullanıyorum.Verniği çok sağlam olduğu için tozlandığında üzerine deterjan döküp fırçalıyorum ve duşun altında duruluyorum.Hala pırıl pırıl duruyor.Yani vernik konusu önemli ..!-” My garden ” yazan minik tabelayı bir kontrplak parçası ve ahşap kebap şişleriyle hazırlayabilirsiniz. Tabi eğer hediye olarak hazırlıyorsanız , örneğin ” Canım Ablamın bahçesi ” “Selma’nın balkonuna hoşgeldiniz ” gibi kişiye özel mesajlar hediyenin verildiği kimselerde duygulanma , gözlerin dolması ve hatta gözyaşlarını tutamama gibi etkilere yol açabiliyor.-Kelebekleri tellere yapıştırırken telleri bir düğmeden geçirip daha sağlam yapışmalarını sağlayabilirsiniz. Kalın teliniz yoksa en ince örgü şişlerinizi de bu iş için kullanabilirsiniz.Çalışmamızı böylece tamamladık. İyi günlerde kullanın…Sevgilerimle


Exit mobile version