Tilda Mutfakta

tilda bebek
Merhabalar. Bu modeli mutfağını seven, mutfağından çıkmayan becerikli hanımlar için çalıştım. Önlüklerine ince nakışlar yaptım. Hele ki saçlarını yapmak bana inanılmaz mutluluk veriyor. Bir hobiye sıfırdan başlayıp, ona saatlerinizi vermek, onun için göz nuru dökmek… Hele ki tek başınıza kimsenin yardımı yönlendirmesi olamadan.. Malum Tilda’yı ülkemizde bilen sayısı azdır. Daha çok yurt dışı gezip görmüş şanslı hanımlar bilirler bu harika hobiyi.


İki ay profesyonel bir kurumdan kurs alarak bir yıl boyunca ahşap boyama yaptım. Hakikaten çok eğlencelidir. Ahşap boyama yapan yüzlerce başarılı arkadaş bulmak mümkündür. Ama huyum kurusun ben hep farklı olana talip oldum Yeniliği arzu ettim. Bu Tilda maceramda da en büyük arzum Türkiye’de nasıl ahşap boyama bu kadar yaygınsa Tildalar da aynı şekilde bilinsin öğrenilsin. Hanımlar ahşap boyama ile evlerine renk getirdiler. Hazır ürünler almak yerine kendi dokunuşlarıyla maddi manevi hem evlerine hem de kendilerine yenilikler kattılar.

Ben de diyorum ki evvelden olduğu gibi tüm çocuklarımızın elinde el yapımı, doğal, zararsız bir bez bebek neden olmasın? Küçükken bebekler örülür dikilirdi. Şimdi bizler bu güzelliği modernize edip tekrar hayatımıza neden katmayalım?


Exit mobile version