ZENGİN İÇERİK

Bu raf sistemi hem çok kolay hem çok güzel.Kolaylıkla yapılabilir. Bu tarz raf sistemleri hep hoşuma gitmiştir.Bu kareler daha fazla büyütülerek raflar daha büyük ebatlarda yapılabilir.Sibel ablanın eşi için çocuk oyuncağı zaten:))

Kumaş boyamaları ile çiçek yaparak yaptığımız süslemeler hiç bu kadar kolay olmamıştı.öyle kalıp şablon aramaya gerek yok.Evdeki bamyayı ortadan kesmişler, boyamışlar, bastırmışlar.Bence iyi bir fikir.Neden olmasın ki?

Çocukların oyun alanı için yapılan mutfaklar çok hoş oluyor.Özellikle çocukla birlikte yapılırken harika bir faaliyet çalışması.Hep kızıma yapmak istedim ama ben faaliyete geçirene kadar sıpa kadar oldu okula başladı:)))Burda yapılış aşamas , burda da yapılmış hali var.

Mutfak lavabolarının karşısına gelecek şekilde olan pencereler çok hoş oluyor.Apartman dairelerinde pek rastlanmıyor öyle projelere ama genelde büyük evlerde oluyor.Melanj ablanın vardır mutlaka :DDDİşte böyle mutfakların pencereleri için alternatif perde yapımı.Hem şirin hem kullanışlı.

İşte bunlarda arkadaş kediler.Göz bıyık ekledikmi oldu bitti işte.


Exit mobile version