Tunus işi ÇOCUK PATİĞİ

Kolay bebek patiği modeli – anlatımlı video

Kolay bebek patiği modeli. İsminden de anlaşıldığı gibi yapılışı çok kolay olan çocuk ya da bebek patikleri, tunus örgü tekniği ile örülmüştür. Ben 2-3 yaş için uyguladım ama isterseniz sayıları artırarak daha büyük yaşlar için de örebilirsiniz. Yapılışı öyle kolay ki 1 günde rahatlıkla 2 çift patik yapılabilir. Erkek ya da kız çocuğu farketmeksizin her renk ile örülebilir.

Patiklerimizin bir diğer güzel yanı ise çok fazla ipe ihtiyaç duymaması. Elde kalan ipleri değerlendirmek amacıyla da örülebilir.

İster hediyelik olarak, ister çocuklarımıza, isterseniz de hobi amaçlı örebileceğiniz bu modelleri miniklerimizin beğeneceğine eminim

Farklı objelerle süsleyip değişik bir hava da katabilirsiniz örgü patiklerinize. Ben fiyonk tercih ettim. Cinsiyet farketmeden kullanılan tek süsleme ürünü fiyonk olabilir. Fiyonk için detaylı anlatım videosu daha önce paylaşmıştım, bakarak örebilirsiniz; fiyonk nasıl örülür?

Gerisi hayal dünyanıza kalmış diyebilirim. Kız çocukları için seçenek çok taş, toka, sim, pul, boncuk gibi materyaller kullanılabilir. Erkek çocukları içinse ponpon ve fiyonk daha sevimli duruyor galiba. Videomu beğenirseniz beni takip etmeyi unutmayın.


Exit mobile version