mutlu çocuklar için el yapımı neşeli kalemlikler

Bu neşeli kalemlikleri MUTLU OLALIM projesi için Behcet Uz hastanesinde yatan küçük arkadaşlarımıza hazırladım, herbirinin içine kırtasiye malzemeleri yerleştirip onlar için birer armağan olarak paketliycem. Çok şirin oldular. Siz de çocuklarınız için yapabilirsiniz. Ayrıntılı resimleri ileİşte yapılısı:MALZEMELER:

malzemeler

2. Daha sonra kartonların içinin de hoş görünmesi için bir parça kağıtla kartonu iç kısmına yapıştırıyoruz. böylece kartona sardığımız belli olmuyor. içi ve dışı aynı renkte oluyor.

3. Kapladığımız kartonların üzerlerine minik kareler halinde kestiğimiz renkli kağıtları baş kısmına yapıştırıyoruz

4. Ardından 3 kartonu biri önde ikisi arkada olacak şekilde uhu ile birbirlerine yapıştırıyoruz.5. Bir parça kartonu oval bir ücgen seklinde kesip kalemliğimizin tabanına uhu yardımıyla yapıştırıyoruz.

6. Minik çizgi kahramanımızı öne yerleştirdiğimiz kartonumuzun üzerine yapıştırarak neşeli kalemliğimizi tamamlıyoruz

Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay tamamen bir geri dönüşüm projesi olan ve yapımı kolay bu sevimli kalemlikler siz bu yazıyı okurken tam 30 sevimli çocuğumuzu mutlu etmiş olacak.

Yapımını ayrıntılarıyla yazdım ve resimlerle detaylı bir şekilde anlattım. Yazması benden çocuklarınıza yapması sizden kolay gelsin…:)


Exit mobile version