Abla ve kardeş mevlit seti


Abla ve kardeş mevlit seti çalışmamı paylaşmak istedim bugün sizlerle. Bu setimiz genel olarak 40 mevlidinde annelerimizin tercih ettiği bir modelimizdir.
5 parçadan oluşan elbise setimizin içeriğinde uzun kollu çıtçıtlı badi, çorap, saç bandı, ayakkabı ve kısa kollu elbisemiz bulunmakta. Tercihe göre elbisenin içine uzun kollu badi giydirilebilir veya kısa kollu elbise tek olarak kullanılabilir. Bel çevresi kristal taş ile çevrilidir ve broş şeklinde çiçek süsleme hazırladığımız süsleme ile elbisemizin hazırlığını tamamladık. Bir bütün olması açısından saç bandına da çiçek süslemelerimizi yerleştirip monte ettik. Böylece elbise setimiz hazırlanmış oldu.

Abla tişörtü için kardeşinin elbisesine uygun renklerde çiçekler seçtik ve büzgülü olarak diktiğimiz dantellerimizin üzerine çiçeklerimizi monte ettik. Sonrasında harflerimizi kristal taş tabakasından tek tek elde kestik ve tişört üzerine düzgün bir şekilde monte ettik. Abla tacı için taban için kullanacağımız keçeyi bulut şeklinde kestik, keçenin altına dantelimizi ve üst çevresine inci süslemelerimizi monte ettik. Yine keçeden kestiğimiz harflerimizi taban üzerine özenle yerleştirdikten sonra monte ettik, önceden hazırladığımız fiyonk ve tabakadan kestiğimiz prenses tacını da köşeye monte ettikten sonra abla tacımızın yapımını da tamamlamış olduk.

Abla ve kardeş setimizin yapım aşaması oldukça zaman aldı fakat ortaya güzel bir çalışma çıktığını düşünüyorum, umarım fikir arayışında olan ebeveynler için bir seçenek sunabilmişizdir. Abla kardeş takımları gibi anne bebek, baba oğul baba kız gibi daha pek çok kombinasyon hazırlanabilir. İstenilen tema ve süslemelerde hazırlanmış takımları ailece beraber kullanmak hem eğlenceli hem de anlamlı bir şey.

Herkese kolay gelsin.

Diğer çalışmalarımızı görmek ve bana ulaşmak için oykulutasarimlar adıyla sosyal medya hesaplarımızı takibe alabilirsiniz.


Exit mobile version