Hasta çocuklara destek kermesi için üretiyoruz!

cocuk-umut

Çocuklar için bir şeyler yapabilmek, zor durumdaki çocuklara bir şekilde fayda, umut sağlayabilmek hepimizin dileği, biliyoruz. Bu konuda el ele verip bir şeyler yapabilmek lazım. Biz de Beşiktaş Belediyesi ve KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile birlikte, 10marifetli hanımları işin içine katacak bir kermes planı yaptık. El emeğiniz ile üreteceğiniz, satılacağını düşündüğünüz her iş ile bu etkinliğe destek verebilirsiniz. Eliniz neye yatkınsa, kaç tane ürün ortaya çıkarabiliyorsanız hazırlamaya başlayın.

Beşiktaş Belediyesi Ulus Yaşamevi

Nispetiye Mh. Ilgın Sk. NO:3 Beşiktaş – İstanbul

Tel: (0212) 269 8198

(Begüm Tabakoğlu adına gönderebilirsiniz.)

Gönderileri kargoya verirken ödemesini yapmış olmanız lazım. Orada böyle bir kaynak yok çünkü. Çalışmalarınız geri dönmesin. Lütfen ödemesini yaparak gönderin.

Kermesimiz Haziran ayının 11-12 günlerinde gerçekleşecek. Yani çalışmalarınızı Haziran ayının en geç 10’unda yerine ulaşacak şekilde gönderirseniz harika olur.

Ortaköy sahilde Entel Pazarı olarak bilinen alanda kermesimiz gerçekleşecek.

Dediğimiz gibi gelen çalışmaları satarak tüm geliri KAÇUV’a bağışlayacağız. Bu vakıf, kanser hastalığına yakalanmış çocukların hayatını kolaylaştırıp güzelleştirmek, yaşam kalitelerini arttırmak, tedavileri için destek ve ortam sağlamak amacıyla çalışmalar yapan bir kuruluş; buradan inceleyebilirsiniz. Bu büyük çabanın desteksiz ilerlemesi elbette ki zor. Çorbada tuzumuz olsun mu?

Bu arada, belki görmüşsünüzdür, bir süredir Beşiktaş Belediyesi Yaşam Evi’nin katılımcısı olan emekli hanımlar ile de keçe çalışmaları sürdürüyoruz (İstanbul’da olup da bu projeye destek vermek isteyenleri de hala bekliyoruz). İşte onlar da, bu projede yerlerini aldılar, hasta çocuklar için bir parça fayda sağlama amacıyla keçeden işler yapıyorlar. Onlar da işte bu kermeste satılacak.

Şimdiden ellerinize, yüreğinize sağlık.


Exit mobile version