Kasım’da ödüllü yarışma başkadır!

Screen Shot 2015-11-02 at 15.36.53

Kasım’da Ayın Marifetlisi arası veriyoruz ve bir ödüllü yarışma yapıyoruz sevgili marifetli dostlar. Fotoğraftaki Sinbo dikiş makinesi bu yarışmanın kazananına gidecek. Bu sefer şöyle yapıyoruz: Birkaç örgü odaklı konu başlığı veriyoruz ve sizden o konularda okuyana bilgi verecek, o işi yapmayı öğretecek yazılar bekliyoruz. Bu defa yapım aşaması fotoğrafını şart koşmuyoruz. Elinizdeki örgülerin de tariflerini verebilirsiniz böylelikle. Ama elinizden geldiğince güzel, kapsamlı, detay fotoğraf çekip ekleyin, olur mu? Kendiniz bakıp beğendiğiniz bir örgünün açıklamasını nasıl okumak istersiniz, onu bir düşünün, öyle aydınlatıcı yazın lütfen. Yapım aşaması fotoğrafı şart olmadığına göre yeni işler yapmadan da katılabileceğiniz bir yarışma olacak bu. Bize nasıl yazı gönderebileceğinizi ve nasıl fotoğraf eklendiğini buradan adım adım öğrenebilirsiniz.

Konularımız şunlar:

Kendi ördüğünüz ya da eşinizin dostunuzun örüp size verdiği, hakları sizde olan, tarifini bildiğiniz el yapımı işler ile katılımınızı bekliyoruz.

Hadi, bekliyoruz. Kasım ayının son gününün son anına kadar zamanınız var. Bu şartlara uyan en çok yazısı yayına giren kişi, dikiş makinesinin sahibi olacak.

Sinbo SSW 812 model bu ev tipi dikiş makinesinin 21 farklı dikiş ayarı, dakikada 700 ilmik atabilme, düğme deliği dikebilme, ilik açabilme, fermuar dikebilme gibi özellikleri var. Fisto, ajurlu nakış, yama gibi farklı dikişler dikebillir, zigzag overlok yapabilir, ters dikiş gidebilirsiniz bu makine ile. Tabii ki daha birçok becerisi var size dikişte kolaylık sağlayacak.

Kolay gelsin!

 


Exit mobile version