10marifet Ödüllü Sonbahar Yarışması

Sevgili 10marifet sakinleri,Bir ödüllü yarışmaya daha sıra geldi. Yarışmalar hayata heyecan ve eğlence katıyor değil mi? Bu kez temamız “sonbahar”. Daha önceki yaz yarışmamızda olduğu gibi, teknik serbest olmak üzere, istediğiniz kadar çalışmanız ile yarışmamıza katılabilirsiniz. Çalışmanızın yarışmaya dahil olması için tek bir şart var: Sonbaharı çağrıştırması.

Yarışmamıza harika bir ödül ile En Yeni Teknoloji Dergisi LOG sponsor oluyor: LG Cookie cep telefonu.Ödüllü yarışmamızın kazananlarını, beğendiğimiz işleri tutarak belirleyeceğiz. Ancak bir kişinin oyunu değerlendirmeye alırken, 10marifet’te 3 ya da daha fazla yazısı olmasına dikkat edeceğiz. Hiç yazınız yoksa da beğendiğiniz işi elbette tutabilirsiniz ancak oylar sayılırken bunlar değerlendirmeye katılmayacak. İstediğiniz kadar işe oy verebilirsiniz diyelim ve bilmeyenler için ekleyelim: Tutma işlemi yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklayarak yapılıyor.
Yarışmaya 5 Ekim – 19 Ekim günleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 25 Ekim gece yarısına kadar sürecek. Eğer bir eşitlik olursa oylama 1 gün uzatılacak. Eşitlik sürerse 1’er günlük uzatmalar devam edecek.
Yarışma için gönderdiğiniz yazılara mutlaka “2009 sonbahar yarışması” etiketini eklemelisiniz.
Biliyorsunuz 10marifet’e çok fazla yazı geliyor ve sayfamız hızlı bir şekilde güncelleniyor. Yayına giren işleri kaçırmamak için “2009 sonbahar yarışması” etiketine sık sık göz atmayı ihmal etmeyin. Tabii ki yarışmaya giren bütün işler “yaptıklarınız” bölümünde yer alacak.Ek: Tüm yarışma işlerini daha pratik bir şekilde aynı yerde görebilmeniz için sağ taraftaki yarışma duyuru kutucuğunun altına yarışmaya katılan işler linki ekledik. Sık sık tıklamayı ihmal etmeyin.Herkese iyi eğlenceler, iyi şanslar!


Exit mobile version