10marifet sergisinin yeri ve zamanı belli oldu

10marifet sergisi

Sevgili arkadaşlar,

Bir 10marifet sergisi lafı eksik olmuyor aylardır, ne dilimizden düşüyor ne gündemimizden. Sizler de eksik olmayın, bu serginin gerçekleşmesini sağlayan esas elemanı gerçek kıldınız: İş birliği. El ele vermek ne demek çok güzel bir şekilde gösterdiniz, göstermeye de devam ediyorsunuz. Sizin iyi niyetiniz olmasa ortada böyle bir organizasyon olamazdı. Ve nihayet o organizasyonun ismi gibi cismi de şekillenmeye başladı. Sergimizin yeri ve tarihi belli oldu. Hepsi burada, ama buradan da tekrar edeyim:

Tarih: 14 Ekim Pazar, saat 11:00 ve sonrası

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Toplantı Salonu, BÜMED

Bu ilk seçenek. Burada büyük, şık, kocaman pencerelerinden yemyeşil bahçesi görünen bir salonda, biz, siz, Kartopu, Koruncuk Vakfı, getirmek istediğiniz kişiler, diğer davetliler, atıştırmalıklar, çaylar kahveler ve tüm güzel çalışmalarımız olacak. Bütün bir gün, tatlı ve rahat bir atmosferde istediğimiz gibi bir arada olabiliriz.

BÜMED’e iki şekilde ulaşılabilir. Birincisi, Bebek sahilinden biraz yürüyerek yukarı çıkmak, ikincisi ise Etiler’de Boğaziçi Üniversitesi’nin içinden aşağı doğru yürüyerek ulaşmak. İkisi de merkezi yer, ikisi de olabilir. Biz de size kolaylık sağlamak açısından Taksim’den gün içinde birkaç kez minibüs kaldıracağız. Bilgiler şöyle:

Plaka: 34 EF 8285

Beyaz bir Mercedes Sprinter minibüs. Şoförü Ferhat Bey. Araç, 12:00 ve 14:00’te, Taksim Meydanı The Marmara Hotel’in yanındaki Garanti Bankası önünde bekleyecek. 10 – 15 dakika bekleyebileceği bilgisini aldım. Rahatlık sağlayacağını umuyorum.

Serginin ikinci ayağı, Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılacaktı. Ancak Koruncuk Vakfı’nın da elinde olmayan sebepler ile bu organizasyon Kasım ayına ertelenmiş. Hem tarihi hem yeri değişiyor. Daha büyük bir yerde, daha kalabalık bir topluluk olacakmış bu vesile ile. Dolayısıyla, elimizde kalan işleri de orada satacağımızı düşünüyoruz. Onunla ilgili gelişmeyi aktaracağım.

Lütfen gelin, davetlilerinizi getirin, şu işleri satalım, iyi bir bağış yapalım…

Bekliyoruz.


Exit mobile version