2010 yeni yıl yarışması

Sevgili 10marifet sakinleri,Yine yeni bir ödüllü yarışma ile karşınızdayız. Bu defaki temamız “yılbaşı“. Daha önceki yarışmalarımızda olduğu gibi çalışma tekniği serbest. Ve tabii ki yine istediğiniz kadar çalışma ile yarışmaya katılabilirsiniz.
Ödüllü yarışmamızın kazananlarını, beğendiğimiz işleri tutarak belirleyeceğiz. Ancak bir kişinin oyunu değerlendirmeye alırken, 10marifet’te 3 ya da daha fazla yazısı olmasına dikkat edeceğiz. Hiç yazınız yoksa da beğendiğiniz işi elbette tutabilirsiniz ancak oylar sayılırken bunlar değerlendirmeye katılmayacak. İstediğiniz kadar işe oy verebilirsiniz diyelim ve bilmeyenler için ekleyelim: Tutma işlemi yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklayarak yapılıyor.

Yazısı en çok tutulan ilk 3 yarışmacımıza sponsorumuz Kartopu‘nun süpriz hediyeleri olacak.2008 yılında da sponsorluğumuzu üstlenmiş olan Kartopu‘nun önceki hediye sepetini görmek isteyenler buradan inceleyebilirler.Yarışmaya 27 Aralık ile 10 Ocak günleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 16 Ocak gece yarısına kadar sürecek. Eğer bir eşitlik olursa oylama 1 gün uzatılacak. Eşitlik sürerse 1’er günlük uzatmalar devam edecek.
Yarışma için gönderdiğiniz yazılara mutlaka “2010 yeni yıl yarışmasıetiketini eklemelisiniz.
Yayına giren işleri kaçırmamak için “2010 yeni yıl yarışması” etiketine sık sık göz atmayı ihmal etmeyin. Tabii ki yarışmaya giren bütün işler “yaptıklarınız” bölümünde yer alacak.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler ve bol şans!


Exit mobile version