2011 Ödüllü Yeni Yıl Yarışması

Değerli 10marifet severler,

Yaklaşık bir yıllık aradan sonra nihayet yine ödüllü bir yarışma ile karşınızdayız. Hazır yeni bir yıla giriyorken temamızı da duruma uygun seçelim istedik ve “yılbaşı” olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarda olduğu gibi teknik serbest olmak üzere, istediğiniz kadar çalışmanız ile yarışmamıza katılabilirsiniz.

Yazısı en çok tutulan ilk yarışmacımız, sponsorumuz hobimeydan‘dan 200 TL, ikinci yarışmacı 150 TL, üçüncü ise 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Yazısı en çok tutulan ilk 10 yarışmacımız da Hobi Meydan Dergisi‘nin son 5 sayısını elde edecek.Yarışmaya 23 Aralık – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 8 Ocak 2012 gece yarısına kadar sürecek. Eğer bir eşitlik olursa, eşitlik bozulana kadar oylama 1’er günlük uzatmalar ile devam edecek.
Yarışma için gönderdiğiniz yazılara mutlaka “2011 yeni yıl yarışması” etiketini eklemelisiniz.
Tutma işleminin yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklanarak yapıldığını hatırlatıp son bir ekleme yapalım; “adil” bir yarışma olması için bir kişinin oyunu değerlendirmeye alırken, 10marifet’te 3 ya da daha fazla yazısı olmasına dikkat edeceğiz. İstediğiniz kadar işe oy vermekte serbestsiniz.
Herkese iyi eğlenceler, bol şans!


Exit mobile version