Haydi HOBİNİ YARAT ile ödüllü yarışma yapalım

ödüllü yarışma

Bir yarışmaya ne dersiniz sevgili 10marifetçiler? Sonbahara girdiğimiz şu günlerde, sonbahar temalı bir ödüllü yarışma yapalım istedik. Yarışmamızın eşlikçisi, HOBİNİ YARAT. Birbirinden keyifli işler ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak kalıp makineleri ile hobi dünyanızı renklendireceğinden emin olduğumuz HOBİNİ YARAT, bu yarışmanın sonununda, birinciye güzel bir SIZZIX makine ve kalıp, ikinci ve üçüncülere ise hediye çekleri hediye edecek.

Biliyorsunuz, yakında tam gününü ve yerini açıklayacağımız bir sergimiz var. Bu yarışmaya göndereceğiniz tüm işler, aynı zamanda sergi için kullanılacak. Yani hem yarışmada şansınızı denemiş hem de sergimizin amacına katkıda bulunmuş olacaksınız. Bildiğiniz gibi sergimizin tüm geliri, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na aktarılacak. Bu iş birliği için de HOBİNİ YARAT’a teşekkürler…

Yarışmamızın konusu, “sonbaharda evimi süslüyorum”. Teknik ve malzeme seçimi serbest, tamamen yaratıcılığınıza kalmış. Evinizin herhangi bir köşesinde kullanabileceğiniz bir obje yaratmanızı bekliyoruz. Duvar süsü, kapı süsü, Amerikan servis, resim çerçevesi,… hepsi olabilir.

Ne duruyoruz, hemen başlasın yarışma… 12 Ekim’e kadar  bekliyoruz çalışmalarınızı. ,
Yarışmanın jürisi, HOBİNİ YARAT ekibi. Kararı onlar verecek, işler sergiye gideceği için bize gelecek. HOBİNİ YARAT, değerlendirme için eserlerin fotoğraflarını kullanacak. İşin hem kendisini hem de yapım aşamalarını fotoğraflamanızı ve info@hobiniyarat.com adresine göndermenizi bekliyorlar. O güzel fotoğraflarla 10marifet’e de yazı gönderebilirsiniz tabii. Ama zaten dediğim gibi, işlerin kendisini 10marifet ofisine gönderiyorsunuz diğer sergi işleri gibi.

Etiket olarak “2012 sonbahar yarışması” eklerseniz seviniriz.

Sorularınız olursa biz her zaman buradayız… İyi şanslar.


Exit mobile version