Kampa giderken yanınıza mutlaka almanız gerekenler

Son dönemin en çok tercih edilen aktivitelerinden biri kamp yapmak oluyor. Kamp yaparken bir yandan şehrin tüm stresinden ve kaosundan uzaklaşırken diğer yandan da doğa ile baş başa vakit geçirme şansı oluyor. Peki kampa giderken yanınıza hangi malzemeleri almanız gerektiğini biliyor musunuz? Sizler için küçük bir liste hazırladık. Bu listeye göz atarak hazırlıklarınızı tamamlayabilir ve böylelikle gittiğiniz yerde çok daha keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

Çadır

Elbette kamp için ihtiyacınız olan en önemli materyal çadırdır. Çadır kurma konusunda çok deneyimli olmanız gerekmiyor çünkü kendiliğinden kullanıma hazır hale gelen çadır çeşitleri de bulunuyor. Tek kişilik çadırların yanı sıra 2, 3 ya da 4 kişilik çadır çeşitlerini de tercih edebilirsiniz.

Mat/Şişme Yatak

Çadırınızı kurduktan sonra daha konforlu bir şekilde kullanabilmek için içerisine mat ya da şişme yatak koymanız gerekiyor. Böylelikle geceleri daha rahat bir şekilde yatabilir ve sabah çok daha zinde uyanabilirsiniz. Matlar daha ince bir yapıya sahip olduğu için konfor bakımından şişme yatakların gerisinde kalıyor. Kaliteli bir şişme yatak tercih etmeniz durumunda sabahları çok daha dinlenmiş bir şekilde uyanma imkanınız olur.

Sandalye

Kamp yapanlar için özel olarak tasarlanan kamp sandalyesi çeşitleri de yanınıza mutlaka almanız gereken malzemeler listesinde mevcut tabii ki. Kitap okurken, sohbet ederken ya da kahve içerken kullanabileceğiniz kamp sandalyeleri açılıp kapanabilen bir yapıda tasarlanıyor. Aynı zamanda klasik sandalye çeşitlerine nazaran çok daha hafif materyaller kullanılarak üretiliyor. Böylelikle omzunuza asarak gittiğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Bu arada en iyi kamp sandalyelerine ulaşmak için Decathlon internet sitesine tıklayabilirsiniz.

Kamp Masası

En temel ihtiyaçlardan bir diğeri de kamp masasıdır. Özellikle yemek yerken ihtiyaç duyulan kamp masası aynı zamanda malzemelerinizi koymanız için de imdadınıza yetişecek bir eşyadır. Kamp masası çeşitlerini incelemek için de Decathlon internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bu ürünlerde genellikle açılıp kapanabilen ayaklara sahip oluyor ve kapatıldığında minimum oranda yer kaplıyor. Tıpkı kamp sandalyeleri gibi hafif materyaller kullanılarak üretiliyor.


Exit mobile version