Nisan Ayının Marifetlisi neler kazanacak?

Screen Shot 2015-04-06 at 10.22.45

Nisan ayına girdik. Bu ayın sonunda 10marifet’e en fazla anlatımlı-tarifli yazı gönderip yayınlatmış olan kişi, “Ivır zıvır sevenlerin dükkanı” ibeking.com‘dan 175 TL’lik hediye çeki kazanacak. ibeking‘de o kadar şirin nesneler var ki, seçmekte zorlanacağınızın garantisini rahatça verebiliriz. Fotoğraftaki şahane emaye demlikler sadece bir örnek.

ibeking, hayata azıcık neşe, birazcık keyif, bir o kadar da gülümseme katmak için kurulmuş, cici bici bir alışveriş sitesi. Kendiniz ya da sevdikleriniz için, gözler güzellik görsün diye almak isteyebileceğiniz bir sürü tatlı oyuncak, malzeme, ev eşyası, defter, kırtasiye malzemesi vs ile dolu. Renkler pastel, tasarımlar bahar tadında. Sitedeki her şeye bakmak zevk. O nedenle Ayın Marifetlisine buradan hediye vermek bizim de çok hoşumuza gidecek.

Ayın Marifetlisi olmak için, sitede normal akıştan daha büyük şekilde yayına girmiş olan yazılara bir bakın. Hem fotoğraflarla hem de metinle o işin yapım aşamalarının anlatıldığını göreceksiniz. İşin bitmiş halinin değil de yapım basamaklarının fotoğraflarını eklemelisiniz yazıya. Buradan detaylı bir şekilde de öğrenebilirsiniz isterseniz. Hadi bekliyoruz.


Exit mobile version