Ödüllü yaz yarışması kazananları

edding ile düzenlediğimiz yaz yarışmasına harika katılım oldu. Sonuçlar belirlendi, kazananların listesi şu şekilde:

  1. https://www.instagram.com/ebrarinkeceleri/
  2. https://www.instagram.com/kasnak.incileri/
  3. https://www.instagram.com/pembeyaztasarim/
  4. https://www.instagram.com/senamena__/
  5. https://www.instagram.com/ezelksc/
  6. https://www.instagram.com/esinzi/
  7. https://www.instagram.com/josskitchen/
  8. https://www.instagram.com/fatmagdn/
  9. https://www.instagram.com/hobi_hanem/
  10. https://www.instagram.com/josephinetau/

Aklımızın kaldığı o kadar güzel fotoğraf daha vardı ki… Ama işte iki elden seçmeye çalıştık ve bir şekilde bu listeyi ortaya çıkardık. Katılan herkesin emeği çok değerli. Teşekkürler, eksik olmayın.

Kazananlardan beklediğimiz, info@edding.com.tr adresine isim ve soyadlarını, kargonun gönderileceği adresi ve bir de telefon numarasını göndermeleri. Böylece hediyeleriniz adresinize sağlıklı bir şekilde iletilebilir. 

Yarışmamızın duyurusu şu şekildeydi, o da burda dursun:

Yazın keyfini katlayalım, çok güzel bir ödüllü etkinlik yapalım dedik. Hazır mısınız? Bizim hayranı olduğumuz edding ürünlerinden oluşan bir set kazanma şansı geliyor. Sizden istediğimiz şu: Herhangi bir yüzeye, herhangi bir şekilde “edding’le yaz” yazacaksınız. Dijital ekleme istemiyoruz, fotoğrafın içinde yazı bulunmalı. Bunu, yazı çağrıştıran bir atmosfer içinde fotoğraflayacaksınız. Bu fotoğrafı, #eddingleyaz hashtag’ini ekleyerek hesabınızda yayınlayacaksınız. Bu hashtag altında biriken fotoğraflardan 10 tanesini, @eddingturkiye ekibi ve biz beraberce seçeceğiz. Kazananlara harika edding hobi ve sanat ürünlerinden oluşan bir set hediye edilecek. Unutmayın, paylaşımınızın görülebilmesi için hesabınızın açık olması gerek. Katılım şartı olarak @eddingturkiye hesabını da takip etmenizi rica ediyoruz. Hadi, bu fırsat kaçmasın. 4 Temmuz Salı günü, kazananları belirleyeceğiz. Beklediğimiz, iyi ve yaratıcı fotoğraflar göndermeniz. Hep beraber, #eddingleyaz#ödüllüyarışma#edding


Exit mobile version