Sizzix Big Shot kesim makinesi ödüllü yarışma

Screen shot 2014-06-06 at 5.45.09 PM

Merhaba… Bir ödüllü yarışma yapalım istedik, hediyesi de işinize çok yarayacağını bildiğimiz SIZZIX Big Shot kesim makinesi olsun dedik. İşte yarışmanın teması ve detayları…

Tema: Balkon ve Bahçe. Yaz gelmişken, balkona ve bahçeye dair aklınıza gelen her türlü işle katılabilirsiniz yarışmaya. Balkonda ya da bahçede kullanabileceğiniz her şey veya balkon ve bahçeye dair herhangi bir şeyin konu edildiği çalışmalar olabilir bunlar.

Teknik: Tamamen serbest. İstediğiniz malzemeleri kullanabilirsiniz.

Süre: Bugün itibariyle bekliyoruz yazılarınızı. 22 Haziran gece yarısı da katılım süresi dolmuş olacak. Kazananlar, 25 Haziran’da açıklanacak. Kazananları, hediyemizi veren HOBİNİ YARAT ekibi belirleyecek.

Ödül: Yarışmaya katılan herkes, makine alımlarında 100 TL’lik indirim çeki kazanacak. Hediye çeki, 25 Haziran – 25 Temmuz arasında kullanılabilecek. 1. seçilen kişi ise yeni Sizzix Big Shot makinesi kazanacak.

Katılım şartları: Yarışmaya dahil olmak için, ilgili temadaki çalışmalarınızın yapım aşamalarını, fotoğraf ve metin yardımıyla anlaşılır biçimde açıklamalı olarak göndermenizi bekliyoruz. Bunlar bilgilendirici anlatımlı, net ve güzel fotoğraflı yazılar olmalı. Yarışmaya istediğiniz kadar çalışmayla katılabilirsiniz. Ve çalışmaları blogunuzdan önce burada yayınlamanızı önemle rica ediyoruz.

Yarışmalar keyiflidir. Haydi katılın mutlaka. İstediğiniz kadar yazı gönderip şansınızı arttırabilirsiniz.

Merakla bekliyoruz…


Exit mobile version