Sürpriz: “Ayın Marifetlisi”ni seçiyoruz! Ucunda hediye de var…

marifetli

Ayın Marifetlisi olmak için yapmanız gereken, bize her zamanki gibi yazı göndermek. Ama okuyan kişinin, o işi yapmasına yardım edecek tarifli, açıklamalı, açıklayıcı fotoğraflı yazılar bu değerlendirmeye alınacak. Ay içinde en fazla bol açıklamalı anlatımlı yazı gönderen kişi, o ayın marifetlisi olacak ve seçtiğimiz hediyeleri kazanacak.

Emek her anlamda çok değerli. Eğitim de öyle. Yaptığınız şeyin, karşınızdaki tarafından anlaşılmasını, öğrenilmesini sağlamış olmak mutlaka hoşunuza gider diye düşünüyoruz. Biz de işe biraz hoşluk katmak istedik, o kadar. Yoksa mümkün olduğu kadar anlatım katın lütfen yazılarınıza, paylaşmak güzel. Bir şeyler öğretebilmek güzel… Birkaç cümleyle bile olsa bir püf noktası vermek illa ki insanlara bir şey katıyor.

Yaptığınız işlerin seviyeleri farklı olabilir. Çok kolay ve nasıl yapıldığı ilk anda anlaşılan bir işin fazla aşaması olmayabilir aktaracak. O zaman yapacak fazla bir şey yok, bu değerlendirmeye girmeleri biraz zor olabiliyor. Elimizden geldiğince objektifiz, bize güvenin.

Bu kapsamda değerlendirileceğini düşündüğünüz yazılar yolladınız ama daha yayına girmedi, ayın bitmesine de az kaldı diyelim. Merak etmeyin, önemli olan göndermiş olmanız. Biz elimizden geldiğince o aya dahil etmeye çalışırız yazılarınızı ama tabii günün son saatleri için de söz veremiyorum Siz son ana bırakmayın yine de lütfen.

Bize nasıl yazı gönderilir? İşte böyle.

Her ayın ilk gününden, diğer ayın ilk gününe kadar yayına girmiş olan yazıları değerlendirmeye alacağız. Eşitlik olursa, o zaman ayın 2’sine geçeriz, o şekilde devam eder.

Biz hep hoş ve işinize yarayacak hediyeler seçmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Ödüllü yarışma ya da başka bir proje yaptığımız aylarda Ayın Marifetlisi etkinliğine ara verebiliriz, bunu da duyururuz size. Ama elimizden geldiğince bu çalışmayı sürdürmek istiyoruz. 

Not: Gönderdiğiniz yazının blogunuzda henüz yayınlanmamış olmasını rica ediyoruz.


Exit mobile version